Restaurant

Restaurant, terasă acoperită, sală conferințe, terasă în aer liber

Pensiunea Toledo are amplasat la parter un spațios restaurant decorat în stil medieval. Restaurantul ce este destinat în exclusivitate celor cazați în pensiune (cu circuit închis). Aici puteți savura cele mai bune mâncăruri gătite ca la mama acasă sau așezați pe canapele puteți bea cea mai buna cafea.

Pentru oaspeții nostrii putem organiza seri festive, aniversări și chiar nunți sau botezuri (pentru maxim 60/70 pers). Facilitățile sunt deosebite! De la o cameră pană la toată vila cazare gratuita.

Tot în Restaurant, în jurul bradului, îl așteptăm pe moș Crăciun sau în cadru festiv intâmpinăm Noul An.

Terasă acoperită – sală conferințe

Pensiunea Toledo are o terasă acoperită și încălzită.

Aici este locul unde se pot desfășura multiple activități atât în timpul zilei cât și seara.

Dacă ziua aici au loc antrenamente sportive sau conferințe seara terasa acoperită se transformă într-un loc intim unde cei mai petrecăreți pot degusta diferite soiuri de vinuri sau petrece o seară cu cântece, dans și voie buna.

Terasa în aer liber

În zilele însorite puteți petrece clipe minunate pe terasa în aer liber. Aici găsiți tot ce va trebuie pentru a petrece de dimineata pana seara în aer liber. Gratar mare și mic, masa și scaune, leagane pentru copiii mari și mici precum și o căasuță din lemn unde copilaria este la ea acasă.

În timpul verii terasa este plină de flori care vă încântă privirile.